5 min read

ADE2023 Special: AI, Strategie en Transformatie

De Amsterdam Dance Event 2023 is vandaag van start gegaan. In deze editie van de periodieke nieuwsbrief worden drie thema's uitgelicht: AI, Strategie en Transformatie.
ADE2023 Special: AI, Strategie en Transformatie
Denis Doeland over AI, Strategie en Transformatie

šŸŒŸ Welkom bij het meest bruisende evenement van het jaar! Het Amsterdam Dance Event 2023 is officieel van start gegaan en de stad zoemt van opwinding en energie.

āœØ Dompel jezelf onder in de toekomst van muziek! āœØ

In deze speciale editie van onze nieuwsbrief duiken we dieper in drie prikkelende thema's:

šŸ¤– 1. AI (ArtificiĆ«le Intelligentie): Is de toekomst van muziek werkelijk AI-gedreven? Ontdek hoe artiesten en technici samenkomen om het ondenkbare mogelijk te maken!

šŸ’” 2. Strategie: Hoe zorgen top DJ's, evenementorganisatoren en platenlabels ervoor dat ze voorop blijven lopen in een steeds veranderende industrie? Krijg inzicht in de strategieĆ«n die ze toepassen om aan de top te blijven!

šŸŒ€ 3. Transformatie: De muziekwereld is in een constante staat van evolutie. Hoe transformeren artiesten en events zich om relevant te blijven in een digitale wereld?

En voor die extra draai... šŸŽ‰ Ik heb mijn eigen AI-kloon gevraagd om een unieke toelichting te geven bij elk van deze artikelen. Verwacht dus niet zomaar een analyse, maar een toekomstgerichte blik vanuit een digitale dimensie!

Ontdek de toekomst: Duik met Denis Doeland in de wereld van AI

0:00
/1:50

Onze wereld verandert razendsnel. De opkomst van kunstmatige intelligentie heeft elke industrie, elk bedrijf en elk individu beĆÆnvloed. Maar deze transformatie is niet iets om te vrezen - het is iets om te omarmen! Elke dag ontstaan er nieuwe mogelijkheden en kansen dankzij AI. Van gezondheidszorg tot entertainment, van onderwijs tot zakendoen; AI opent deuren die we ons nooit hadden kunnen voorstellen.

En ik wil jou daar deel van uit laten maken. In verschillende artikelen deel ik de allernieuwste trends, ontwikkelingen en inzichten over AI. Niet alleen om je op de hoogte te houden, maar om je te inspireren, om samen deze digitale toekomst vorm te geven.

Of je nu een ondernemer bent, een kunstenaar, een student of gewoon nieuwsgierig - er is zoveel te ontdekken en te leren. En ik nodig je uit om met mij mee te gaan op deze reis. Laten we samen de kracht van AI ontdekken, de mogelijkheden verkennen en een positieve impact maken op onze wereld. Volg de trends, laat je inspireren en word deel van de digitale revolutie!

Transformeer digitaal: Denis Doeland's baanbrekende Business Acceleration Framework

0:00
/1:54

Duik in diepgaande artikelen die elk element van het raamwerk ontleden. Leer hoe je doelen stelt die echt impact maken, hoe je meetbare KPI's definieert en hoe je je voortgang nauwkeurig kunt bewaken. Maar daar stopt het niet. Verrijk je kennis met echte casestudies, praktische tips, en inzichten die je nergens anders zult vinden.

En stel je eens voor, door deze kennis te benutten, kun je je bedrijf transformeren op manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden. Je kunt de concurrentie voor zijn, innovatie stimuleren en een toonaangevende speler worden in jouw branche.

Als je serieus bent over digitale transformatie en hunkert naar praktische, bewezen inzichten, dan is dit je kans. Verken het Business Acceleration Framework en zet vandaag nog de eerste stap naar een briljante digitale toekomst!

Ontdek de digitale meesterwerken van Denis Doeland: Strategieƫn voor de toekomst

0:00
/1:10

Duik dieper in de digitale wereld met een verzameling van inzichtelijke artikelen, allemaal geĆÆnspireerd door Denis Doeland's "Digitaal Vermogen". Denis, een vooraanstaand expert op het gebied van digitale transformatie en media-innovatie, onthult in zijn artikelen de geheimen achter het opbouwen en benutten van digitaal vermogen in de moderne tijd.

Of je nu een ondernemer bent die de kracht van digitaal wil benutten, een professional die zijn kennis wil uitbreiden, of gewoon nieuwsgierig bent naar de impact van digitale transformatie op onze samenleving, deze artikelen zullen je ogen openen.

Elk artikel is zorgvuldig samengesteld en reflecteert Denis' uitgebreide kennis en ervaring, met praktische inzichten en adviezen die je direct kunt toepassen. Van strategieƫn voor digitale groei tot het optimaliseren van online aanwezigheid, hier vind je alles wat je nodig hebt om voorop te blijven lopen in het digitale tijdperk.

Meer over Denis Doeland weten?

Matthijs Noordhuis en Rens de Wit zijn op zoek naar kleurrijke verhalen van mensen vĆ³Ć³r en achter de schermen in de entertainmentindustrie. In deze aflevering is Denis Doeland te gast. Hij vertelt over hoe hij aan de wieg stond van de eerste events van ID&T en in zijn tijd daar voor digitale verandering zorgde. In 2011 gooide hij het roer om en koos zijn eigen pad met de missie de industrie met zijn zienswijze te veranderen.

Mijn gast van vandaag heeft zijn propedeuse in recht maar verloor zijn hart aan muziek. Hij heeft de klassieke route bewandeld van de platenzaak naar ID&T. Van publishing tot General Manager, hij liep het hele bedrijf door om uiteindelijk in de jaren ā€˜90 een strategie te ontwikkelen hoe ID&T de consument digitaal beter kon bereiken. Heden ten dage is hij een toonaangevende ondernemer, die bedrijven adviseert op online gebied en helpt ze waarde toe te voegen aan hun bedrijf. Data is ā€œkeyā€ in zijn werk en hij heeft daar een uitzonderlijke kijk op. Vandaag te gast in de Entertainment Cast, Denis Doeland.

Bekijk ook andere videos met Denis Doeland

Verbinding hebben met fans en bezoekers is essentieel voor het businessmodel van festivals en evenementen. Hoe je moet veranderen? Aan de hand van 5 doelen, 9 stappen en 12 analyses is het mogelijk duurzame relaties aan te leggen en het businessmodel veilig te stellen.

Op 16 april 2020 sprak ik tijdens Connecting The Dots. Het online event van Momice. Samen met Rutger Bremer en Robert Daverschot keek ik naar het Digitaal Vermogen en het groeien buiten je netwerk (Grow beyond your network) voor (B2B-)evenementen-organisatoren. In de keynote-sessie kwamen de volgende punten kwamen aan bod. Hier een samenvatting en transcript van de sessie in zes onderdelen.

Check ook de boeken van Denis Doeland

Boeken van Denis Doeland
De boeken van Denis Doeland zijn ook digitaal als bundel te downloaden
verkrijgbaar via scribd en issuu
De boeken van Denis Doeland zijn digitaal te lezen bij Scribd en Issuu
bestel de boeken van Denis Doeland bij Bol.com
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via bol.com
De boeken van Denis Doeland verkrijgbaar bij managementboek.nl
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via Managementboek