Spreker

Van colleges tot paneldiscussies, fireside chats tot inspiratiesessies en van keynotes tot masterclasses. Denis Doeland vertelt gepassioneerd aan individuen en organisaties over het laten groeien van het digitaal vermogen.
Denis Doeland tijdens een keynote voor JADS
Denis Doeland tijdens een keynote voor JADS

Leuk dat je meer over mij wil weten! Ik ben een digitale autodidact en deel ongelooflijk veel content en inzichten over digitale vooruitgang – ik blog al meer dan 10 jaar, spreek op events en maak boeken, video’s en podcasts.

Hoe ben ik daar zo gekomen? Ik heb er altijd van genoten om nieuwe dingen te ontdekken, diep in een onderwerp te duiken en dat in een grotere context te plaatsen. Op een of andere manier geeft me dat voldoening. Voor het eerst ontdekte ik dat bij ID&T begin jaren negentig, toen er veel digitale kansen lagen: “Wauw, ik kan mensen blij maken!”. Stel je voor, in 1997 waren we al bezig met livestreaming … Sindsdien ben ik alles zelf gaan uitvinden en toepassen. Daarmee heb ik een brede blik op digitale vooruitgang. Deze blik deel ik tijdens keynotes en lezingen aan de hand van voorbeelden van cases en projecten.

500+ keynotes en panels

Denis Doeland | Business & Industry Hacker, Auteur en Strateeg

Slashie: Auteur, Blogger, Disruptor, Maven, Numerati, Spreker en Transformer

Denis Doeland werkte 18 jaar bij ID&T en is één van de grondleggers van het bedrijf achter Mysteryland, Sensation en Thunderdome. Tegenwoordig is hij adviseur, consultant en strateeg bij tientallen organisaties op het gebied van data, intellectueel eigendom, social media, (digitale) strategie en waarde in sport, media en entertainment.

Hij houdt zich bezig met onderwerpen als bedrijfswaarde, marketing efficiency, reputatie, en verdienmodellen. Op het snijvlak van marketing-, reputatie- en verkoop-informatie schept hij context voor corporate finance. Oftewel: hoe maak je met data jouw bedrijf meer waard.

Denis gebruikt een door hem ontwikkeld uniek model gefundeerd op de kracht, macht en potentie van de digitale wereld, waarmee hij zorgt voor duidelijke meetbare prestatiefactoren voor organisaties en individuen en inzicht in de (toekomstige) bedrijfswaarde. Het resultaat? Een betere digitale reputatie en meer omzet. Efficiëntie in tijd en inspanning en groei in digitale en financiële waarde!

100+ interviews en publicaties

>> Meer dan 100 interviews en publicaties

100+ gastcolleges

denis doeland gastcolleges
>> Meer dan 100 gastcolleges