3 min read

Jouw organisatie digitaal laten groeien?

Denis Doeland biedt inzicht met data, die leidt tot optimalisatie van de bedrijfswaarde. Elke organisatie groeit door het gebruik van het unieke model dat Denis heeft ontwikkeld! Lees hier meer ...
Jouw organisatie digitaal laten groeien?
Denis Doeland vertelt over hoe organisaties hun digitaal vermogen kunnen laten groeien

Al meer dan 10 jaar verleen ik verschillende diensten als digitaal strateeg en business hacker. Ik houd me bezig met onderwerpen als (digitale) bedrijfswaarde, marketing efficiëntie, digitale reputatie en verdienmodellen … precies op het snijvlak van marketing-, reputatie- en verkoop-informatie waar ik context schep voor corporate finance.

Kort gezegd: ik bied inzicht met data, die leidt tot optimalisatie van de bedrijfswaarde. Elke organisatie groeit door het gebruik van het unieke model dat ik heb ontwikkeld!

Digitaal Vermogen is toepasbaar voor allerlei individuen, branches en organisaties: Balr., Kakhiel, Rumag, Hardwell, Armin Van Buuren, Dj Sam Feldt, Spinnin’ Records, ID&T, New York Times, NPO, Talpa, Voetbal International, Touzani, KLM, NRC, Neymar, Top Notch en Paradiso zijn enkele voorbeelden waar het gedachtengoed op losgelaten is.

Deze voorbeelden zijn allemaal terug te vinden in mijn artikelen en boeken, inclusief de theorie en visie. Wekelijks zal ik via deze nieuwsbrief inzichten delen die worden verstuurd naar jouw inbox. Schrijf je nu in en ontvang steeds als eerste de inzichten.

Meer over Denis Doeland weten?

Matthijs Noordhuis en Rens de Wit zijn op zoek naar kleurrijke verhalen van mensen vóór en achter de schermen in de entertainmentindustrie. In deze aflevering is Denis Doeland te gast. Hij vertelt over hoe hij aan de wieg stond van de eerste events van ID&T en in zijn tijd daar voor digitale verandering zorgde. In 2011 gooide hij het roer om en koos zijn eigen pad met de missie de industrie met zijn zienswijze te veranderen.
Mijn gast van vandaag heeft zijn propedeuse in recht maar verloor zijn hart aan muziek. Hij heeft de klassieke route bewandeld van de platenzaak naar ID&T. Van publishing tot General Manager, hij liep het hele bedrijf door om uiteindelijk in de jaren ‘90 een strategie te ontwikkelen hoe ID&T de consument digitaal beter kon bereiken. Heden ten dage is hij een toonaangevende ondernemer, die bedrijven adviseert op online gebied en helpt ze waarde toe te voegen aan hun bedrijf. Data is “key” in zijn werk en hij heeft daar een uitzonderlijke kijk op. Vandaag te gast in de Entertainment Cast, Denis Doeland.
>> Kijk hier alle afleveringen van Trends In Business

Bekijk ook andere videos met Denis Doeland

Verbinding hebben met fans en bezoekers is essentieel voor het businessmodel van festivals en evenementen. Hoe je moet veranderen? Aan de hand van 5 doelen, 9 stappen en 12 analyses is het mogelijk duurzame relaties aan te leggen en het businessmodel veilig te stellen.
Op 16 april 2020 sprak ik tijdens Connecting The Dots. Het online event van Momice. Samen met Rutger Bremer en Robert Daverschot keek ik naar het Digitaal Vermogen en het groeien buiten je netwerk (Grow beyond your network) voor (B2B-)evenementen-organisatoren. In de keynote-sessie kwamen de volgende punten kwamen aan bod. Hier een samenvatting en transcript van de sessie in zes onderdelen.

Check ook de boeken van Denis Doeland

Boeken van Denis Doeland
De boeken van Denis Doeland zijn ook digitaal als bundel te downloaden
verkrijgbaar via scribd en issuu
De boeken van Denis Doeland zijn digitaal te lezen bij Scribd en Issuu
bestel de boeken van Denis Doeland bij Bol.com
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via bol.com
De boeken van Denis Doeland verkrijgbaar bij managementboek.nl
Boeken van Denis Doeland zijn verkrijgbaar via Managementboek